Home (Hannah Sundquist)
Hjem Add YouTube Kontakt

2

Home

Nå sitter jeg inne på mitt nye rom sammen med Malin som også skal bo her, og Yuri som har bodd her, men drar imorgen. 

Idag ble jeg og Malin fraktet fra Canterbury til Tunbridge Wells i taxi, vi var fremme her ca 11 etter en times kjøring. Veiene her i England er utroolig smale, så taxien kom ikke helt fram til huset, så vi måtte bære med oss koffertene helt frem. Huset til Wendy er såå fint selv om det er veldig lite, allikevel er det så søtt. Føles nesten som å være i et dukkehus. Badet er grått, svart og veldig rosa, soverommet til Wendy er også rosa. Stuen er liten og koslig, lite kjøkken og et rom til hvor hun har toning tables. Så har vi rommet til meg og Malin da, det er større enn jeg hadde forventet, det er en køyeseng, et skap, en komode, en pult og en vask. Vegg til vegg teppe, hvite vegger, ett vindu og søte detaljer. (bilder av rommet kommer senere) Wendy har også tre katter her, to hvite og en grå og hvit. Det er et rekkehus, så naboene er veldig tett på, men Wendy har sagt at alle er veldig hyggelige. 

Etter jeg og Malin hadde fått pakket ut, dro Wendy, Malin, jeg og Yuri inn til byen. Vi spiste lunsj i en veldig fin park, og etter det gikk vi rundt og tittet. Jeg har nå fått fikset meg englesk abbonoment (jeg har nytt nummer) og noen skolesaker.

Jeg likte byen veldig godt, og tror jeg kommer til å trives her. Nå skal vi snart spise det første måltidet hjemme hos Wendy. Vi snakkes når det skjer noe! • Sunniva
  31.08.2014 kl.18:50
  Så fint å høre at dere har hatt en så bra begynnelse :) Lykke til!
  31.08.2014 kl.18:54
  Lykke til! Håper du får et supert år! :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta