Parken (Hannah Sundquist)
Hjem Add YouTube Kontakt

1

Parken

Idag våknet jeg rundt kl 8, av at Malin ordnet seg på rommet vårt. Etter vi hadde ordnet oss ferdig, gikk vi ned og fikk møte barnebarnet til Wendy. Hun heter Mia og er 11 år, hun skal starte på St. Gregory's sammen med oss (hun i 7. og vi i 12. klasse). Wendy tok med meg, Malin og Mia til skolen så vi fikk sett den. Etter det dro vi til en stor park. Jeg, Malin og Mia gikk rundt vannet og pratet. Mia var veldig koslig. Hun har veldig lyst til å starte på turn, så vi (jeg og Mia) slo noen hjul og sto litt på henda midt i parken. Når vi hadde gått rundt parken møtte vi Wendy igjen, også spiste vi en is hver. Når vi kom tilbake til huset møtte vi moren og broren til Mia.

Det kryr av ekorn her i England, noe som er veldig uvanlig i Norge. Så dette bilde ble tatt når jeg desperat prøvde å klatre i et tre for å fange ett. 
 

Dette er Mia ♥

 

Wendy lagde middag til oss; fisk, poteter og salat. Jeg har ikke spist laks på hvertfall 10 år, så jeg var veldig spent. MEN vet dere hva?? Jeg spiste laks. Det gikk fint med poteter og paprika. Det er ikke en favoritt, men det går. Haha

Imorgen blir det mest sannsynelig en bytur på meg og Malin, så vi snakkes når det skjer noe!

 

  • 01.09.2014 kl.19:40
    Så herlige bilder :D Ha en kjempefin mandag videre :-)    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta