Nytt rom og ny hatt (Hannah Sundquist)
Hjem Add YouTube Kontakt

0

Nytt rom og ny hatt

Hello! Igår møtte jeg og Malin en gutt som heter Alexander. Han var veldig god venn med de to jentene som var her ifjor og de hadde spurt han om han kunne vise oss litt rundt og den korte (40min) veien til skolen. Så vi møtte han igår og han viste oss veien til skolen og rundt om på på selve skolen. Vi gikk så til byen og tok en kaffe på Starbucks, og etter det fulgte han oss hjem igjen. Alex var veldig hyggelig og han er 97', men skal starte i 13.klasse sammen med de andre 97'erne her. I England starter de på skolen ett år tidligere enn det vi i Norge gjør, så jeg og Malin blir gående i klasse med 98'ere. 

Som jeg sa tidligere (forrige blogginnlegg?) skulle jeg legge ut bilder av rommet. Det er lite, men veldig koselig. Så dette er rommet til meg og Malin. Vi har hver vår kommode (eller vi har halve hver, men vi har hver vår topp), den hvite er min. Vi har også en vask, et klesskap, et skrivebord og en køyeseng. Fra skrivende øyeblikk og frem til januar har jeg bunnen, og Malin toppen, og når vi er halvveis i året bytter vi og jeg flytter opp. Jeg og Malin ble enige om at vi måtte kjøpe fairylights og ha på rommet, for det er så fint og koselig. Når vi kom hit var det allerede hengt opp noen i vinduet, noe som var superfint! Vi har planer om å henge opp noen fler nærmere jul, for å få det enda kosligere. Fairylights er noe av det fineste jeg vet om, så det er ganske greit at Malin liker det også. 

Jeg er veldig fornøyd med rommet vårt. Enn så lenge er det systematisk og orden ( MERK: enn så lenge) hahah


Vi var en liten tur i byen idag, for å fikse det siste skolematerialet vi trengte (kladdebok med ruter, teip ++) Vi gikk innom en butikk kaldt Select, hvor jeg fant skjorta og hatten jeg har på bildet. Skjorta er mer lilla i virkligheten. Haha.Jeg er fornøyd, selv om innkjøpene kanskje ikke funker på skola pga dresscoden. Jaja..Mamma har også fått sendt joggeskoa mine og den andre hatten min, så jeg får de om 1-2 uker! 

Imorgen skal vi på skolen for å fikse timeplan og fag, noe som blir veldig spennende. Hehe. Så vi snakkes når det skjer noe (sikkert imorgen)! 


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta