Brighton (Hannah Sundquist)
Hjem Add YouTube Kontakt

1

Brighton

Idag har jeg, Malin, Wendy og søsteren til Wendy vært på dagstur i Brighton. Vi tok buss dit , og var fremme etter ca to timer. Wendy viste oss litt hvor diverse ting var før jeg og Malin fikk gå for oss selv. Vi gikk først ned til sjøen og piren. Det var så fint og koselig der. Det var veldig fint vær, og veldig varmt også. Vi var på piren en god stund før vi gikk videre til en park. Her i England er det parker overalt, og folk bruker de faktisk også. Det er mye kosligere enn i Norge. Etter Malin hadde tatt noen bilder i parken fant vi en cafe hvor vi spiste lunsj. Stedet het Let's Eat, og gjett hva jeg fant der. Jeg fant baguette med Jarlsbergost! Wow, det var veldig godt å smake på norsk ost igjen, må ærlig innrømme. 

 Hadde ikke hatt noe imot å bo her altså.Et likke stykke Norge♥

Når vi nesten var ferdige med å spise lunsj, kom det en mann inn på cafeen, han var uteligger. Jeg la ikke merke til han før han begynte å rope fordi han ble tatt i forsøk på å stjele en baguette. "Okay, I'll just starve then!". En annen mann inne på cafeen hørte dette og ga uteliggeren baguetten sin. Har aldri sett noen gjøre dette i Norge..

Det siste vi gjorde i Brighton var å gå innom Primark. Kjøpte littegranne for å si det sånn..MEN jeg trengte det meste. Fikk handlet støvler, treningstøy og basice plagg som er innafor dresscoden på skolen. Så det skal vel gå greit.

Jeg liker Brighton og håper det blir flere turer dit iløpet av dette året. 

Imorgen er første ordentlige skoledag, så jeg kommer til å oppdatere dere å hvordan de første skoledagene har vært, enten imorgen eller tirsdag. Så vi snakkes senere!

   • 07.09.2014 kl.22:44
    herregud så nydelig du er!    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta