Hår, skole og nye bakterier. (Hannah Sundquist)
Hjem Add YouTube Kontakt

2

Hår, skole og nye bakterier.

Hallo! Lenge siden sist. Den siste uka har gått til skolearbeid, turer i parken, sykdom og endring av hår.

Forrige lørdag våknet jeg og bestemte meg for at jeg skulle farge håret igjen. Jeg farget det mørkt i mai, men iløpet av sommeren har sola bleket det. Så jeg og Malin tok turen inn til byen for å fikse noen småting og kjøpe hårfarge. Etter middagen farget vi håret mitt, jeg farget det i lik farge som første gangen jeg farget det. Jeg er kjempefornøyd!

Dette har vært min andre skoleuke, så jeg har hatt min første uke B. For de som lurer hva uke A og B er, så er det bare at timeplanen er fordelt over to uker. Det er veldig mye å gjøre. Vi får lekser etter hver time og vi må lese mye på egenhånd. Heldigvis har vi 'frees', det er fritimer som skal brukes til å studere og jobbe på egenhånd. På onsdag var jeg hjemme fra skolen pga sykdom. Jeg ble syk på tirsdag når jeg var på skolen. Hodepine, ryggvondt, tett nese og vond hals, mulig grunnet nye og ukjente bakterier. Det var et mareritt å gå hjem igjen fra skolen, i tillegg gikk jeg alene fordi Malin gikk til byen for å skaffe nesespray til meg, snill som hun er. Det var nesten like ille på onsdag så da holdt jeg senga for å bli bedre. På torsdag var jeg frisk igjen og jeg kom meg på skola.

Onsdags kveld bestemte jeg meg også for å klippe meg. Håret mitt var utrolig slitt i tuppene, så jeg tenkte at det ikke kom til å gjøre noe skade å klippe de litt. Jeg klipte de ikke så mye, bare noen få cm. Jeg klipte det selv og jeg er veldig fornøyd, og jeg vurderer å mulig gjøre det enda litt kortere, men det får vente litt.

Flere av kveldene denne uka har jeg, Malin og Alex også gått til parken på kvelden for å jobbe med lekser og annet skolearbeid. Det er veldig deilig, for jeg har ikke signaler i parken. Så å bare sitte på en benk, med tente lys, musikk og stjernehimmel, mens du gjør lekser er egentlig veldig koslig. Man kommer seg litt vekk fra alt og det er enklere å fokusere på det man faktisk skal gjøre.  

Vi har også begynt å få "venner". Vi har funnet en gruppe jenter vi sitter med i frees og lunsj, de er veldig hyggelige. Jeg har geografi med en av de og historie med en annen av de. Det er også andre som har begynt å vise interesse ved å følge og legge meg til på sosiale medier. Noe som er veldig bra, for jeg er enda litt sjenert og tørr ikke helt å gå bort å snakke til folk. MEN jeg jobber med det og det går bedre for hver dag som går.

Imorgen er det leksedag igjen. Så vi snakkes når det skjer noe spennende! • 20.09.2014 kl.23:09
  Så fine bilder!
  20.09.2014 kl.23:23
  Håper du har hatt en super lørdag, nyt siste rest av kvelden :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta