52 (Hannah Sundquist)
Hjem Add YouTube Kontakt

0

52

Hei! Ser jeg ikke har blogget på snart en mnd. Tiden går så sykt fort her. Jeg har faktisk vært her i 52 dager nå. Føles ut som jeg har vært her i en evighet, men jeg kom vel igår, gjorde jeg ikke?

Hva har jeg gjort den siste måneden lurer du på? Hmm, jeg vet egentlig ikke. Jeg har kommet meg inn i rutiner nå, noe som er veldig greit. Den lange veien til skolen er ikke så lang lenger, og dagene flyr avgårde. Jeg har også blitt kjent med veldig mange, og nå har jeg en jentegjeng jeg er med. Jeg har tilogmed vært med dem hjem og vært med dem i byen etter skolen. Jeg har historie med Luisa, en av jentene. Regan er i en annen gjeng, men jeg har Geografi med hu. I matte og musikk er vi ikke så mange, så det blir å jobbe selvstedig i de timene. Fagene går greit, jeg liker matte og musikk best, helt klart. Historie går fint, Geografi er helt forferdelig, men jeg liker klassen så det gjør det litt bedre. Jeg har føler jeg har blitt ganske godt kjent med klassene nå, spesielt geografi-klassen. Jeg prater med noen av de på snapchat og litt på skolen. Han ene i klassen har flyttet til Rusthall nå, så jeg og Malin skal ta følge med han til skolen på mandag.

Kamerarullen min er egentlig bare fyllt med stygge bilder, men her er noen jeg har tatt den siste tiden.

1. Kristine, en av studentene som bodde hos Wendy ifjor, var på besøk i hennes høstferie. 2.Selfie. 3.Fikk pakke av pappa, var forbredt på å bare få mat, men den var full av brev fra familien også. 4. Bella, den ene katten til Wendy.


1. Ett av sårene etter min lille fotball-ulykke. Ble takla i fotballen, endte opp med sår på begge hendene, på hofta og kneet. 2. Var på et matmarked i Tonbridge på Lørdag. 3. Fredag var det superhero/villain-dag på skolen. Jeg og de andre jentene gikk for powerrangers, jeg var lilla. Chloe lagde t-skjortene. 4. Kirsten kom på besøk etter hun hadde jobbet igår. Koskoskos

Jeg fikk pakke igår også forresten. Mamma hadde sendt over noen klær, to pakker med tomatsuppe og en plate med sjokolade. I tillegg har mamma sydd en Lille Rødhette-kappe til meg, som jeg skal bruke på Halloween. Jeg skal på en fest sammen med jentene, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg viser bilder av kostymet senere. 

Jeg kan prøve å ta litt mer bilder av ting som skjer, så jeg kan oppdatere litt oftere, men når man er inne i rutiner blir det fort bare mye av det samme. Men vi snakkes når det skjer noe! 

 


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta