Snart høstferie (Hannah Sundquist)
Hjem Add YouTube Kontakt

0

Snart høstferie

Hallo!

Idag er det onsdag og vi er halvveis i siste uke før høstferie. Teknisk sett har jeg ferie etter imorgen, for jeg har kun musikk med 7.klasse i en time. Det har ikke skjedd mye på skola denne uka, utenom idag. Idag i historietimen fikk vi beskjed om at vi skulle gjøre touring. Det vil si at vi skal vise familier med potensielle studenter rundt om på skolen. Jeg skulle få gå med Luisa siden jeg ikke kjenner skolen og jeg er ny, men hun som organiserte touringen ville ha oss separert så jeg endte opp med en egen familie. Jeg syns synd i de for de fikk ikke så mye ut av det, selv om jeg sa at de bare kunne stille spørsmål om de hadde noen og det gjorde de ikke. Ellers har jeg fått igjen ett av essayene mine, jeg fikk C, jeg er fornøyd. Det var i geografi, og jeg vil bare stå i det faget, så er jeg fornøyd, haha.

1.Kirsten 2.Luisa og Kirsten 3.Kirsten, Chloe og Dianne 4.Dianne, og jeg som jobber veldig hardt. Som alltid

Mine engelske venner har funnet ut at jeg har blogg, og har veldig lyst til å være med i den. De har også begynt å lære seg norsk,' vær så snill' 'tyggis' 'hvordan går det?' 'bra' og 'duda?' begynner å bli ganske bra nå. 

Imorgen er min siste fulle skoledag før half term, og jeg kjenner det skal bli godt med en ukes ferie. Så vi snakkes når det skjer noe!


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta