November (Hannah Sundquist)
Hjem Add YouTube Kontakt

0

November

Hei..

Nå er vi halvveis i November og siden siste har jeg gjort så mye, men samtidlig så lite. Sist gang jeg blogget var rett etter Bonfirene som var her i Rusthall. Siden den gang har jeg vært på to Halloweenfester. Den første var med Alex og de i året over, den andre var hos en på trinnet sammen med jentegjengen. På den første festen var jeg utkledd som en indianer og Malin som 50s girl, på Robs var jeg utkledd som Lille Rødhette, med en kappe mamma laget til meg og sendte hit. 


Meg, Stephanie, Elisha, Luisa, Dianne, Asha, Chloe og Kirsten ♥

Jeg fikk også to pakker i starten av november, en fra tante Hege og familien og en fra bestemor og bestefar. Det var så uforventet å motta pakker, så det var veldig kosli, og allti like greit å få sjokolade og annen norsk mat. Jeg fikk også noen magasiner av tante som var veldig fint, greit å lese litt norsk igjen.

Familien har også fått ett nytt medlem, en liten pusekatt til. Han heter Fergus og er av rasen Ragdoll. Han er den absolutt skjønneste og herligste katten jeg har møtt. Han er helt nydelig og bare helt perfekt. 


Skjønne vertsmor Wendy og Fergus♥

På fredag var jeg og jentene ute å spiste i annledning Elishas 17 årsdag som er på onsdag. Vi spiste på en resturant kaldt Wagamama. Maten var helt fantastisk nydelig, og jeg vet at det ikke er siste gang jeg er der og spiser. Jeg husker ikke helt hva retten jeg spiste het, men det var kylling, ris, curry og salat. Det var veldigveldigveldig godt!!


Dianne ♥


Meg, Kirsten, Asha og Stephanie ♥ / Elisha, Kirsten og Chloe 

Chelsea, Luisa, Chloe, Kirsten, Dianne og Elisha ♥ / Maten fra Wagas

Ellers går dagene som normalt, noen er mer spennende enn andre, men det meste er i rutine. 


Skype med mamma og mormor / facetime med Kaja og bestemor 

Lykkelig selv om alt annet egt er veldig kjipt / Dianne, meg og Kirsten / meg og Kirsten / headboy / Chelsea, meg og Luisa / blå tunge ♥ / meg og Kirsten / Stephanie, meg og Luisa i Paris / meg, Steph og Luisa / Kirsten, meg og Chelsea / Harry og lillesøsteren


Alt er bra, og jeg lever selv om oppdateringene på bloggen er litt dårlige. Vi snakkes!!


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta