Hannah Sundquist -
Hjem Add Youtube Kontakt

1

Denne uken har jeg tilbrakt i Bergen. Det var utrolig koslig og jeg har fått en liten forsmak på England, med tanke på været. Jeg tok flyet alene over til Bergen på tirsdag, og på fredag ble Martine med meg hjem igjen til Hamar. I Bergen besøkte vi Akvariet hvor jeg overgikk meg selv og holdt i to slanger: en liten og en svær gul. Vi tok også på en liten hai, og jeg fikk kysse en sjøløve på sjøløveshowet. Vi var litt turister og tok Beffen og Fløybanen. Alt i alt var det en veldig koslig tur og når vi kom hjem igjen hadde Fride og Silje stilt istand en avskjedsfest for meg. Veldig gøy. 

Det har vært en veldig fin uke som nå skal avsluttes med et forsinket familieselskap for meg. OG NÅ ER DET BARE 11 DAGER TIL AVREISE. Tiden flyr, vi snakkes :)

 • 0

  Hei! Bildene kom litt sent, nettopp fordi jeg har vært på hytta da siste dagene. Men, jeg har vært på Tt12, det var kjempegøy. Har spilt human angrybirds, speeddatet, gått på line, vært på show osv. Jeg hadde med kameraet to dager ellernoe sånt, så det ble ikke så mange bilder, men noen ihvertfall :-)

  Var du på Tt12? Hva har du gjort i det siste?

 • 1

  Idag var trinnet på Koigen, eller vi var der til kl var rundt tolv så gikk vi til maxii. Shoppet ingenting, men fant et par suupersøte sko, men de var ikkr i min strl, så vi får se senere :-) 

  Ingvild sov hos meg i natt, så bildet er fra igår.

  Hva har du gjort idag? 

 • 1

  Hei, hei! 

  Igår var jeg først i Gjøvik på øving til felleskoret på TT, og etter det var jeg på jentekveld hos Dorte, vi spiste taco og masse frukt og sjokolade :-) Så så vi på "The vow" og lekte en lek hvor man trakk en lapp og skulle mime det som sto på den, hehe. Gøy som alltid! Ble ikke så mange bilder da, men..
  Hva gjorde du igår? ♥

 • 1

  Idag har jeg hatt konfirmasjon, en super dag med masse god mat og kaker og masse fine gaver. flere bilder kommer senere :-) • 4

  Hei, hei! Gratulerer med dagen alle sammen. Dere får kose dere masse, selv om været ikke er det beste..hvertfall ikke her!  Jeg har allerede gått i et tog, fra romedal til kirka. Etterpå skal jeg sikkert gå i toget som går til barneskolen, og etter noen aktiviteter der blir det middag hos bestemor og bestefar :-) 


  Sigrid og Dorte ♥  Kos dere masse idag! Hvordan skal dere feire dagen?

 • 1

  Hei, hei!

  Har hatt en super travel uke, har hatt mattetentamen, vært på svingkurs, rosett, engelsk prøvemuntlig (fikk 5/6!!), og det har gått i ett. Idag har jeg vært på svingkurs pga teateret jeg skal være med på..og etter det var jeg hos Kristina og grillet sammen med jentene. Koseligt!! :-)
  Masse god mat med mye kos! 

  Hva har dere gjort idag?