Hannah Sundquist -
Hjem Add YouTube Kontakt

0

Hei, hei!

Idag har dagen gått til stranden, vi dro dit ca halv tolv og var der til halv seks. Tok desverre ikke med kameraet, så ble ingen bilder derifra. Istad var vi og spiste pizza også var vi på et marked. Jeg kjøpte meg noen par med øredobber og en ring :-)

 

Nå skal jeg ordne meg, bloggingen blir litt sen, men det er pga at jeg ikke har tid før :-)

Hva driver du med for tiden? 

 • 2

  Hei, idag har vi kjørte vi til Guadelest og var der en liten stund, gikk rundt og så litt også spiste vi lunsj før vi dro videre til en strand i Benidorm, husker ikke helt hva den het, men den var hvertfall veldig fin! Forresten spiste en sykt god i på Guadalest idag, det var vaniljeis med ostekake inni og hvit sjokolade utenpå, haha :-D 

  Koser meg masse, og imorgen har vi tenkt til å dra på marked, så får se når jeg blogger :-)

  Hva syns du om bildene?

 • 2

  Hei, hei! Ble ikke at jeg blogget noe mer igår, men nå er jeg her. Igår dro vi på en kinaresturant etter vi hadde vært på stranden. Idag kjørte vi inn til Torrevieja for å se etter en ny strand, det første vi kom til var utrolig salt, kanskje ikke så rart når bunden var salt, store saltkorn, og vannet var ROSA (!!). Så vi badet litt der, også dro vi videre til en annen strand. Når vi kom tilbake igjen badet jeg og Kaja litt i bassenget før vi ordnet oss og dro videre på en typisk spanskresturant.. Det var ikke så mye mat som falt ismak hos meg der, men det gikk da fint! 


  Topp fra Bikbok, shorts fra Cubus
  Sursøt kylling og nudler


  Cocosiskrem   

  Koser meg kjempe mye, imorgen har vi tenkt til å kjøre inn til Guadelest og være der litt også skal vi på Benidorm-beach, så da tenker jeg å muligens ta med kameraet så blir det litt fler bilder :-) 

  Hva driver du med? Har du vært i Torrevieja før?