Hannah Sundquist -
Hjem Add YouTube Kontakt

2

Nå sitter jeg inne på mitt nye rom sammen med Malin som også skal bo her, og Yuri som har bodd her, men drar imorgen. 

Idag ble jeg og Malin fraktet fra Canterbury til Tunbridge Wells i taxi, vi var fremme her ca 11 etter en times kjøring. Veiene her i England er utroolig smale, så taxien kom ikke helt fram til huset, så vi måtte bære med oss koffertene helt frem. Huset til Wendy er såå fint selv om det er veldig lite, allikevel er det så søtt. Føles nesten som å være i et dukkehus. Badet er grått, svart og veldig rosa, soverommet til Wendy er også rosa. Stuen er liten og koslig, lite kjøkken og et rom til hvor hun har toning tables. Så har vi rommet til meg og Malin da, det er større enn jeg hadde forventet, det er en køyeseng, et skap, en komode, en pult og en vask. Vegg til vegg teppe, hvite vegger, ett vindu og søte detaljer. (bilder av rommet kommer senere) Wendy har også tre katter her, to hvite og en grå og hvit. Det er et rekkehus, så naboene er veldig tett på, men Wendy har sagt at alle er veldig hyggelige. 

Etter jeg og Malin hadde fått pakket ut, dro Wendy, Malin, jeg og Yuri inn til byen. Vi spiste lunsj i en veldig fin park, og etter det gikk vi rundt og tittet. Jeg har nå fått fikset meg englesk abbonoment (jeg har nytt nummer) og noen skolesaker.

Jeg likte byen veldig godt, og tror jeg kommer til å trives her. Nå skal vi snart spise det første måltidet hjemme hos Wendy. Vi snakkes når det skjer noe!

 • 1

  Nå sitter jeg og Malin inne på rommet mitt på Campusen. Dagen startet ved at jeg sa hade til Ingvild, Silje og de andre på Stange. Det ble en tårevåt avskjed, og jeg savner dere allerede. Fride og mamma fulgte meg tl Gardemoen og fikk en siste klem av de før jeg gikk inn i security-sjekk. Reisen hit gikk strålende og uten problemer. Vi har nettopp spist middag, og fått litt info om morgendagen. Imorgen er det litt sightseeing i Canterbury, og på lørdag drar vi inn til London. 

  Rommet jeg skal bo på denne helgen er lite, men fint. En stor pult, en liten og hard seng, og et lite bad som man kan dusje, gå på do og pusse tennene på samtidlig. Lite altså, he he. Det er også gratis wi-fi her, så jeg har mulighet til å blogge.

  Malin, min norske vertssøster.  Fride, jeg savner deg og elsker deg. 

  Malin inne på mitt flotte rom.

   

  Vi snakkes når det skjer noe. 

 • 2

  Da er kofferten pakket og klar til avreise. Første runde av alt pakket og klart hadde jeg 6kg i overvekt. Etter mye frem og tilbake, og vurderinger av hva jeg egentlig trenger å ha med meg, er alt klart og jeg tror jeg har med meg alt jeg trenger. Krysser i hvertfall fingrene for det. 

  Planen for imorgen er å stå opp og ordne meg. Så dra til skolen for å plukke opp Fride (som blir med til flyplassen), og si hade til noen av vennene mine på skolen, og etter det drar jeg inn til Gardemoen for å møte Malin og de andre som skal til England. Jeg har ikke så mye mer oversikt over hva som skal skje etter flyturen men det får jeg ta som det kommer.   Neste gang bloggen blir oppdatert er jeg i England. Så vi snakkes!

 • 1

  Denne uken har jeg tilbrakt i Bergen. Det var utrolig koslig og jeg har fått en liten forsmak på England, med tanke på været. Jeg tok flyet alene over til Bergen på tirsdag, og på fredag ble Martine med meg hjem igjen til Hamar. I Bergen besøkte vi Akvariet hvor jeg overgikk meg selv og holdt i to slanger: en liten og en svær gul. Vi tok også på en liten hai, og jeg fikk kysse en sjøløve på sjøløveshowet. Vi var litt turister og tok Beffen og Fløybanen. Alt i alt var det en veldig koslig tur og når vi kom hjem igjen hadde Fride og Silje stilt istand en avskjedsfest for meg. Veldig gøy. 

  Det har vært en veldig fin uke som nå skal avsluttes med et forsinket familieselskap for meg. OG NÅ ER DET BARE 11 DAGER TIL AVREISE. Tiden flyr, vi snakkes :)

 • 0

  Hallo!

  15.juli-1.august var jeg i USA sammen med mamma, Rune, Kaja, Aina, Morten, Fride Ådne, Cathrine, Steffen og Nils. Vi var i Santa Monica, Las Vegas og Grand Canyon. 

  Vi dro 15.juli fra Norge til New York, hvor flyet vårt fra Norge var forsinket så vi mistet det som gikk fra New York til Los Angeles. Når vi ankom flyplassen i New York, ble familien min booket på et fly som gikk samme kveld. Fride og familien hennes måtte tilbringe en ufrivillig natt på et hotel ved flyplassen i NY. Vi ankom hotellet i Santa Monica sent på kvelden, men det var veldig fint og godt å endelig være fremme. 

  Vi var i Santa Monica i 10 dager. Disse dagene ble brukt på å besøke Universal Studioes, vi var i Hollywood to ganger (en gang hvor v kjørte rundt i hele Los Angeles med buss og en gang for å se Hollywood.), v shoppet, var på stranda og leide sykler.

  Vi kjørte bil igjennom Death Valley på vei til Las Vegas. Dagene i Las Vegas ble brukt ved bassenget, vi så på vannshow, besøkte M&M-store og Coca Cola-store. Vi tok også verdens største Pariserhjul.

  Etter Las Vegas kjørte vi videre til Grand Canyon. Vi stoppet og gikk på Sky Walk på veien til hotellet. I Grand Canyon kjørte vi opp til fjellene og så solnedgangen. Etter tre netter i Grand Canyon kjørte vi tilbake til Las Vegas og overnattet på et hotel nær LAX siste natten. 

  Her er noen bilder fra turen: 

  Hele gjengen "Amerikapaulsen" klare før avreise til Gardemoen.

     Cathrine og Kaja.

  Dette var den første og eneste kjendisen vi møtte under oppholdet. Vi var inne på Kitson, så gikk jeg ut siden jeg ikke skulle se noe mer. Når jeg kommer ut ser jeg da Zendaya gå inn på Kitson sammen med en annen gutt. Jeg går inn igjen til Fride og hvisker "Sjekk hvem som står ved siden av deg". Vi tok så bilde sammen med henne før vi gikk ut igjen.

  Når vi sto utenfor Kitson og ventet, kom en utrolig søt og hyggelig dame bort til oss og lurte på hvor vi var ifra og sa at vi hadde så fin "accent". Hun ville også ta et bilde av oss med kameraet mitt.

   

  Let's go to the beach. Santa Monica beach var en såå fin strand. 

  Meg og Kaja med piren bak. 

  Vi var på Universal Studioes, hvor vi da valgte å ta en studio tour. Jeg syns det var kjempegøy. Veldig kult å se bak kulissene på hvordan de har lagd mange filmer og serier. I tillegg var guiden vår den skjønneste og kjekkeste, så det var jo et veldig stort pluss på den turen. 

  Per, Pol og Askeladden på tur.

   

  Brusj och jag.

  Morten, Ådne, Fride, meg, mamma og Kaja på starten av Walk of Fame. 

  The Beatles

  Her var vi på et utkikkspunkt hvor vi kunne se Hollywood-skiltet. Dessverre synes ikke det på bilde.

  I Hollywood spiste vi på Hard Rock-cafe.

  Rune og mamma på Hard Rock

  Vi leide sykler og sykla til Venice beach.

  På Venice beach tok jeg, Kaja og Fride henna-tatoveringer.

  Dette var min tatovering.

  Min familie.

  Los Angeles. Den første dagen med bil dro vi opp til fjellene, så vi kunne se Hollywood-skiltet. Skiltet var veldig skrått fra vårt synspunkt, og veldig langt unna, men utsikten utover LA var fantastisk.  Death Valley, varmeste stele i hele væla. Det var 50,1 grader der. Var livredd for at jeg skulle bli helt tomat, den korte tiden jeg var ute av bilen. Fride og Kaja hadde også prøvd å legge en sjokoladebit på asfalten, og av det resultatet kunne man godt stekt et par egg der også.  Vi hadde en 11'er bil og en 5'er. Jeg satt bakerst i 11'ern sammen med alle koffertene. Jeg hadde høyre vindusplass så jeg var fornøyd. Det var også veldig godt å kjøre bil, sitte litt for seg selv, høre på musikk, sove eller se ut av vinduet. Jeg likte bilturene veldig godt.

  Las Vegas. For en flott by. Det store rosa hotellet bodde vi på.

  Vi bodde på Flamingo hotel. Det var gigantisk inne, kasinoer, butikker, food court og 28 etasjer. I tillegg var det flamingoer og andre dyr ute på vei til bassenget. Siste dagen i bassenget møtte vi også en fransktalende gutt ifra  Canada. 

  Siste kvelden i Las Vegas tok vi verdens største pariserhjul. Vi så utover hele byen og det var såå fint. Anbefales på det sterkeste.

   


  Jeg fant Hannah-cola!!! På Coca Cola-store i Las Vegas sto den klar.

  Etter fire netter i Las Vegas dro vi videre til Grad Canyon.

  Turist.

  På veien stoppet vi innom "sky walk". Veldig morsomt å ha opplevd det også.

  Mamma sa strengt: IKKE HOPP. Men hva kan jeg si? Jeg valgte ikke livet som rebell. 

  Siste kvelden i Grand Canyon kjørt vi til et sted hvor vi kunne se den fine utsikten og solnedgangen.

  Helt ærlig, kunne dette bilde like så godt blitt tatt i Norge.

  Det var en nydelig solnedgang.  Meg og mine to søstre, Cathrine og Kaja.

  Den siste kvelden ble tilbragt i Los Angeles. Vi fant en 1$-store og kjøpte sukkerspinn. 


   

  Alt i alt har dette vært en helt fantastisk tur som jeg gjerne kunne tatt om igjen. Tror jeg var den eneste som virkelig ikke ville hjem. Alle tre stedene var fantastiske på hver sin måte. Tusen takk for turen!

  ______________________________________________________________________________________________________________________

  Jeg har valgt å starte bloggen igjen siden jeg skal utveksle i England. Jeg kommer til å blogge om hverdagen min og hvordan det er å være utvekslingsstudent. NB! Dette kommer ikke til å være en blogg som oppdateres hver dag. Jeg kommer til å oppdatere når det skjer ting og når jeg føler for det. Idag er det faktisk tre uker til jeg sitter på flyet til England.

  Jeg håper du kommer til å følge meg videre!

   

  -Hannah Sundquist