Hannah Sundquist -
Hjem Add YouTube Kontakt

0


Hallo!

Igår var det bonfire og fireworks her i Rusthall. Det er et årlig arrangement at en hel mengde med folk fra Rusthall og rundt om samles og det blir tent ett stort bål, og til slutt skyter de opp fyrverkeri. Jeg, Malin og Alex dro dit for å se på igår. Det var kjempekoslig og veldig fint. Med mindre jeg drar inn til London på nyttårsaften, så var det årets fyrverkeri, for det er ikke normalt å skyte opp fyrverkeri selv her i området. Jeg tok ikke med kameraet, men jeg tok bilder med telefonen.Når jeg og Malin gikk hjem ble vi invitert inn av Max og vennene hans, så vi satt og snakket litt med de før vi kom oss helt hjem. Det var en veldig koslig kveld, og en fin start på høstferien.

Snakkes når det skjer noe!

 • 0

  Hallo!

  Idag er det onsdag og vi er halvveis i siste uke før høstferie. Teknisk sett har jeg ferie etter imorgen, for jeg har kun musikk med 7.klasse i en time. Det har ikke skjedd mye på skola denne uka, utenom idag. Idag i historietimen fikk vi beskjed om at vi skulle gjøre touring. Det vil si at vi skal vise familier med potensielle studenter rundt om på skolen. Jeg skulle få gå med Luisa siden jeg ikke kjenner skolen og jeg er ny, men hun som organiserte touringen ville ha oss separert så jeg endte opp med en egen familie. Jeg syns synd i de for de fikk ikke så mye ut av det, selv om jeg sa at de bare kunne stille spørsmål om de hadde noen og det gjorde de ikke. Ellers har jeg fått igjen ett av essayene mine, jeg fikk C, jeg er fornøyd. Det var i geografi, og jeg vil bare stå i det faget, så er jeg fornøyd, haha.

  1.Kirsten 2.Luisa og Kirsten 3.Kirsten, Chloe og Dianne 4.Dianne, og jeg som jobber veldig hardt. Som alltid

  Mine engelske venner har funnet ut at jeg har blogg, og har veldig lyst til å være med i den. De har også begynt å lære seg norsk,' vær så snill' 'tyggis' 'hvordan går det?' 'bra' og 'duda?' begynner å bli ganske bra nå. 

  Imorgen er min siste fulle skoledag før half term, og jeg kjenner det skal bli godt med en ukes ferie. Så vi snakkes når det skjer noe!

 • 0

  52

  Hei! Ser jeg ikke har blogget på snart en mnd. Tiden går så sykt fort her. Jeg har faktisk vært her i 52 dager nå. Føles ut som jeg har vært her i en evighet, men jeg kom vel igår, gjorde jeg ikke?

  Hva har jeg gjort den siste måneden lurer du på? Hmm, jeg vet egentlig ikke. Jeg har kommet meg inn i rutiner nå, noe som er veldig greit. Den lange veien til skolen er ikke så lang lenger, og dagene flyr avgårde. Jeg har også blitt kjent med veldig mange, og nå har jeg en jentegjeng jeg er med. Jeg har tilogmed vært med dem hjem og vært med dem i byen etter skolen. Jeg har historie med Luisa, en av jentene. Regan er i en annen gjeng, men jeg har Geografi med hu. I matte og musikk er vi ikke så mange, så det blir å jobbe selvstedig i de timene. Fagene går greit, jeg liker matte og musikk best, helt klart. Historie går fint, Geografi er helt forferdelig, men jeg liker klassen så det gjør det litt bedre. Jeg har føler jeg har blitt ganske godt kjent med klassene nå, spesielt geografi-klassen. Jeg prater med noen av de på snapchat og litt på skolen. Han ene i klassen har flyttet til Rusthall nå, så jeg og Malin skal ta følge med han til skolen på mandag.

  Kamerarullen min er egentlig bare fyllt med stygge bilder, men her er noen jeg har tatt den siste tiden.

  1. Kristine, en av studentene som bodde hos Wendy ifjor, var på besøk i hennes høstferie. 2.Selfie. 3.Fikk pakke av pappa, var forbredt på å bare få mat, men den var full av brev fra familien også. 4. Bella, den ene katten til Wendy.


  1. Ett av sårene etter min lille fotball-ulykke. Ble takla i fotballen, endte opp med sår på begge hendene, på hofta og kneet. 2. Var på et matmarked i Tonbridge på Lørdag. 3. Fredag var det superhero/villain-dag på skolen. Jeg og de andre jentene gikk for powerrangers, jeg var lilla. Chloe lagde t-skjortene. 4. Kirsten kom på besøk etter hun hadde jobbet igår. Koskoskos

  Jeg fikk pakke igår også forresten. Mamma hadde sendt over noen klær, to pakker med tomatsuppe og en plate med sjokolade. I tillegg har mamma sydd en Lille Rødhette-kappe til meg, som jeg skal bruke på Halloween. Jeg skal på en fest sammen med jentene, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg viser bilder av kostymet senere. 

  Jeg kan prøve å ta litt mer bilder av ting som skjer, så jeg kan oppdatere litt oftere, men når man er inne i rutiner blir det fort bare mye av det samme. Men vi snakkes når det skjer noe!